De Rooyse Wissel
< Terug

Binnenkijken

De Rooyse Wissel is een ambitieuze, ondernemende en dynamische organisatie. We leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met strafbaar gedrag te behandelen en te begeleiden. We bieden ambulante en klinische hulp, gespecialiseerde woonbegeleiding en externe dagbesteding. We zijn specialist op het gebied van risicomanagement en hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen.

Deel jij onze ambitie en heb je interesse om bij ons te komen werken? Maak dan kennis met onze organisatie, medewerkers en patiënten.

Tijdens de Meet & Greet krijg je meer informatie over onze organisatie en over vacatures voor onder meer sociotherapeuten, GZ-psychologen en verpleegkundigen. De avond is bedoeld voor bezoekers die benieuwd zijn of het werken binnen de forensische psychiatrie bij hen past en die minimaal een relevante opleiding op mbo 4-niveau hebben afgerond. 

Onze medewerkers vertellen je graag over hun werk en verzorgen samen met onze patiënten een rondleiding. Deelname aan de Meet & Greet is gratis. Er geldt een minimumleeftijd van 21 jaar. 

Door het coronavirus kunnen wij tijdelijk geen Meet & Greet organiseren.

Oriëntatiemiddag
Kun jij wel wat extra hulp gebruiken bij de keuze voor een opleiding of studierichting? Of denk je na over een carrièreswitch en ben je benieuwd of de omgeving van de forensische psychiatrie bij jou past? Maak dan kennis met de Rooyse Wissel tijdens onze oriëntatiemiddag.

Tijdens de oriëntatiemiddag krijg je meer informatie over onze organisatie, stagemogelijkheden en eventuele vacatures. De middag begint met een presentatie en eindigt met een rondleiding door de kliniek met een bezoek aan een behandelafdeling. Wij hopen je op deze manier enthousiast te maken voor ons boeiende werkveld.

Deelname aan de oriëntatiemiddag is gratis. Er geldt een minimumleeftijd van 17 jaar.

Aanmelden
Wil je een oriëntatiemiddag bijwonen? Wij hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum te kunnen prikken. De oriëntatiemiddag van april is komen te vervallen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

Goed om te weten
Bij binnenkomst in de kliniek is legitimeren verplicht. Ook moet je piepvrij door de detectiepoort. Telefoons, tablets, smartwatches en andere apparatuur mogen niet mee naar binnen worden genomen.