De Rooyse Wissel

Meet & Greet

De Rooyse Wissel is een ambitieuze, ondernemende en dynamische organisatie. We leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met strafbaar gedrag te behandelen en te begeleiden. We bieden ambulante en klinische hulp, gespecialiseerde woonbegeleiding en externe dagbesteding. We zijn specialist op het gebied van risicomanagement en hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen.

Deel jij onze ambitie en heb je interesse om bij ons te komen werken? Maak dan kennis met onze organisatie, medewerkers en patiënten.

Tijdens de Meet & Greet krijg je meer informatie over onze organisatie en over vacatures voor onder meer sociotherapeuten, GZ-psychologen en verpleegkundigen. De avond is bedoeld voor bezoekers die benieuwd zijn of het werken binnen de forensische psychiatrie bij hen past en die minimaal een relevante opleiding op mbo 4-niveau hebben afgerond. 

Onze medewerkers vertellen je graag over hun werk en verzorgen samen met onze patiënten een rondleiding. Deelname aan de Meet & Greet is gratis. Er geldt een minimumleeftijd van 21 jaar. 

Wil je de Meet & Greet bijwonen? Wij hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum te kunnen prikken. De Meet & Greet van maart is komen te vervallen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

Goed om te weten
Bij binnenkomst in de kliniek is legitimeren verplicht. Ook moet je piepvrij door de detectiepoort. Telefoons, tablets, smartwatches en andere apparatuur mogen niet mee naar binnen worden genomen.